Bezorgen

  • Verpakking
We hebben een verpakking ontworpen die de chocolade goed beschermt tijdens de verzending. Zodra een bestelling te groot is voor de brievenbus,maken we er pakketpost van.


  • Verzending
Wij verzenden brievenbuspost en pakketpost via de reguliere post en koeriersdiensten. Bestellingen die op maandag tot en met vrijdag voor 14:00 (met uitzondering van feestdagen) besteld worden, worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen die in het weekend of op een feestdag geplaatst zijn worden, indien voorradig, op de eerstvolgende werkdag voor 14:00 verzonden.

Tijdens zonnige en (zeer) warme dagen kunnen wij besluiten om een bestelling niet te verzenden. Wil je de bestelling toch de volgende dag in huis hebben? Dan bieden wij tegen bijbetaling een warmte-isolerende box aan die de chocolade beschermt tegen de hitte. Houdt hierbij wel rekening met de verzendkosten, we kunnen deze box alleen via pakketpost verzenden.


  • Verzendkosten
De verpakkingen van Doosjechocolade.nl zijn geschikt voor bezorging via de brievenbus, dus pakketpost is in de meeste gevallen niet nodig.

Bestellingen binnen Nederland €3,50 verzendkosten.

Bestellingen vanaf €20,- GRATIS verzending

N.b. Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om orders naar België te verzenden.
Wil je toch graag een doosje chocolade in België ontvangen? Neem dan contact met ons op.

- Terug naar de klantenservice