Over een paar dagen is het Valentijnsdag, weet jij al hoe je je geliefde gaat verrassen?
Ons voorstel is natuurlijk een doosje chocolade. In dit artikel geven we vijf redenen om je geliefde te verrassen met chocola voor Valentijn.

Chocolade is gezond

Er is veel onderzoek gedaan naar chocola, en er worden steeds meer gezondheidsvoordelen gevonden. Wetenschappers raden aan om elke dag een kleine portie pure chocola te eten, dit zou goed zijn voor je hart, maar ook je huid heeft baat bij chocola. En wist je dat de oudste vrouw die ooit geleefd heeft elke week een kilo (!) chocola at? De franse Jeanne Calment werd 122 jaar, en geloofde zelf dat ze deze leeftijd te danken had aan een dieet met veel chocola en rode port, en aan haar natuurlijke kalmte.

Maakt verliefd

Chocola wordt niet voor niets 'het voedsel van de goden' genoemd. Als je chocolade eet, maakt je lichaam het hormoon endorfine aan. Dit stofje zorgt voor een gelukkig gevoel, en speelt ook een rol bij verliefdheid. Perfect dus om op Valentijnsdag met je geliefde te eten.

Betaalbaar

Veel mensen vinden Valentijnsdag vooral een commercieel feest. Ze voelen zich onder druk gezet om grote cadeaus te kopen. Maar wist je dat je in onze webshop al voor €1,99 een Valentijns-chocobar kan bestellen? Een lief gebaar zonder veel geld uit te geven.

Onweerstaanbaar lekker

Niet onbelangrijk: bijna iedereen houdt van chocola, en voor sommigen is het bijna een verslaving. Dit komt doordat chocola precies het goede smeltpunt heeft, waardoor het smelt in je mond. Niet te snel, niet te langzaam, precies goed. Ook is chocola gemaakt van suiker én vet, niet direct de meest gezonde combinatie, maar wel één van de lekkerste.

Past door de brievenbus

Je geliefde hoeft niet thuis te zijn om op Valentijnsdag verrast te worden met een doosje chocolade: onze pakjes passen gewoon door de brievenbus. Door de speciaal ontwikkelde verpakking is de kans op beschadiging minimaal. Je kan de chocola ook bij je geliefde op het werk laten bezorgen. Ook attent: iemand anders verrassen met een doosje Valentijnschocola. Denk ook eens aan je moeder of oma, of gewoon een goede vriend of vriendin. In onze shop vind je o.a. Valentijnschocobars met de tekst 'best friends'.

Bekijk onze Valentijnschocolade