Onze verpakkingen

Doosje bonbons 200 gram - 350 gram - 450 gram

Onze chocolatiers besteden ontzettend veel zorg aan de producten van Doosjechocolade.nl, we willen daarom ook dat je de producten ontvangt zoals ze bedoeld zijn. Dus chocoladerepen zonder scheurtjes en etalage-perfecte pralines! Om dit te realiseren hebben we verpakkingen ontwikkeld die niet alleen door de brievenbus passen, maar ook de bestellingen beschermen tegen deuken en vallen. Hierdoor krijg je onze producten in dezelfde staat door de brievenbus als je ze ziet op Doosjechocolade.nl!

 
 
 
Doosje bonbons 850 gram
 
 In onze grootste formaat bonbondoos passen heel veel bonbons, ruim 850 gram op precies te zijn! Ook deze doos bonbons wil je graag ontvangen zoals ze bedoeld zijn; etalage perfect en zonder scheurtjes. Om dit te realiseren hebben we verpakkingen ontwikkeld die de bonbons beschermen tegen deuken en vallen. Hierdoor krijg je onze producten in dezelfde staat thuis bezorgd als je ze ziet op Doosjechocolade.nl! Onze grootste bonbondoos geeft ruimte aan ruim 850 gram bonbons en past hierdoor helaas niet door de brievenbus. Daarom versturen we dit formaat bonbondoos altijd via pakketpost en zal deze dus door PostNL bij jezelf of de gewenste ontvanger thuisbezorgd worden!
 

Chocolade Oublies

We zijn apetrots op onze heerlijke Oublies! We behandelen ze daarom met veel zorg. Om er zeker van te zijn dat je gaat genieten van een ongeschonden Oublie, worden ze verzonden tussen twee zachte kussentjes. Oublies zijn verschillend van grootte, hierdoor kan het aan Oublies per doosje verschillen. Maar we garanderen je: We stoppen er altijd zoveel mogelijk in!

Chocolade Truffels

Onze heerlijk romige truffels behandelen wij zowel binnen als buiten de verpakking met veel zorg. In de verpakkingen van Doosjechocolade.nl heeft elk truffeltje zijn eigen cupje (caisse) en wordt hij veilig ingesloten door 19 andere truffels waardoor ze niet kunnen gaan schuiven. In een doosje truffels van 250 gram worden altijd 20 truffels gestopt.

Verzendverpakking

We verzenden alle doosjes met chocolade in een stevige knalroze postdoos. Een doosje in de opvallende kleuren van Doosjechocolade, zo kun je 'm niet meer missen tussen de post op de deurmat!

Zegelsticker
De authentieke zegelsticker van Doosjechocolade.nl! Deze zegel beschermt de heerlijke inhoud van het doosje tegen hongerige postbodes en andere figuren die weten wat lekker is! Bij een ongeschonden zegel weet je in ieder geval zeker dat je de eerste bent die het doosje open mag maken.