valentijnscadeau


Nog inspiratie nodig voor Valentijnsdag?
Hieronder 5 ideeën voor een groot en klein budget. Omdat Valentijn echt niet duur hoeft te zijn, en het vooral om de romantiek gaat!

1. Onbetaalbaar

Misschien wel het mooiste cadeau wat je je Valentijn kan geven: een met zorg geschreven liefdesbrief. Misschien denk je dat dit erg moeilijk is, maar waarom probeer je het niet gewoon? Als het niet lukt kan je altijd nog een andere optie kiezen. Op de website Succes in de liefde vind je tips om een mooie liefdesbrief te schrijven. Bijvoorbeeld: schrijf over een mooie herinnering die jullie delen, en over de eigenschappen van je partner die je het meest waardeert. Een liefdesbrief hoeft echt geen vier kantjes te tellen, een paar regels op een mooie kaart is ook goed.

2. Niet origineel, wel bijzonder

Bloemen zijn hét cadeau voor Valentijn. En dan hebben we het niet over een bosje van de benzinepomp. Heb je een ruim budget, dan is een royale bos rode rozen perfect. In de webshop van Frederique's choice bestel je een grote bos die bij jou of je geliefde thuis wordt bezorgd. Niet origineel? Vraag eens om je heen: wie heeft er wel eens een echte bos rode rozen gekregen? Minder mensen dan je denkt. Met een kleiner budget kan je kiezen voor één roos, en dan de meest bijzondere die je kan vinden. De meeste bloemenwinkels hebben rond Valentijn keuze uit verschillende uitbundige rozen.

3. Verras je geliefde op het werk

Chocola is net als bloemen een Valentijns-klassieker. En niet voor niks: bijna iedereen houdt van chocola, en chocola zit vol met stoffen waardoor je je gelukkig en verliefd gaat voelen. Een geliefde die van gezond houdt maak je blij met pure chocola, bijvoorbeeld met noten. In onze webshop vind je veel verschillende soorten chocola, van kleine chique bonbons en truffels met champagne tot grote repen van wel 500 gram. De doosjes chocolade passen allemaal door de brievenbus, en wist je dat je de chocola ook anoniem kan versturen? Of stuur je geliefde een doosje chocola op zijn of haar werkadres, een leuke verrassing tijdens de werkdag! Je kan nu alvast bestellen, en tijdens je bestelling de bezorgdatum aangeven.

4. De 36 vragen van Dr. Aron

Meer dan 20 jaar geleden deed wetenschapper Arthur Aron een experiment, waarmee hij wilde bewijzen dat willekeurige mensen verliefd op elkaar kunnen worden. En het werkte: een half jaar later waren twee van de proefpersonen getrouwd! De set bestaat uit 36 vragen, die steeds persoonlijker worden. Het begint met vragen als: 'Wat betekent voor jou een perfecte dag?', tot best intieme vragen als 'Wanneer heb je voor het laatst gehuild?'. Of je elkaar nu kort kent of al jaren: met deze 36 vragen vliegt Valentijnsdag voorbij. Je vindt de vragen o.a. op het blog Amayzine.nl.

5. Opnieuw op eerste date

Bij Valentijn hoort een romantisch etentje. Kook zelf een uitgebreid diner, of neem je Valentijn mee uit eten. Een paar ideeën: ga naar het restaurant waar jullie voor het eerst samen gegeten hebben, om samen herinneringen op te halen en te vieren dat jullie nog steeds samen zijn. Boek als verrassing na het etentje een hotelkamer voor één nachtje: romantischer kan bijna niet.