Chocolade

Chocolade chocola chocolat chocolates schokolade!

Hoe je het ook schrijft en in welke taal dan ook: Chocolade is voor velen een goede vriend, natuurlijk ook voor ons! Door ervaren chocolatiers te combineren met de beste ingrediënten en een eenvoudig bestelsysteem is Doosjechocolade.nl ontstaan. Ons doel is het creëren van de lekkerste chocola die je kennis laten maken met de smaak van chocolade zoals wij het bedoelen.

Waarom bonbons en chocolade van Doosjechocolade.nl?

Onze chocolatiers zorgen iedere dag al voor zonsopgang dat de chocolade smeltmachines op volle toeren draaien zodat er weer een hele dag heerlijke bonbons, chocolate bars, oublies, truffels en ander chocoladewerk gemaakt wordt. Je proeft de tijd en liefde die in deze zoete ambacht is gestoken en je kunt dus ook gerust zeggen we bij Doosjechocolade.nl heerlijke ambachtelijke chocolade producten verkopen. De kans is groot dat je even je ogen sluit tijdens het eten van onze ambachtelijke chocolade. 

Chocolade cadeau

Van alle producten die iedere dag geproduceerd worden maken wij mooie doosjes met verschillende assortimenten. Onze webshop biedt een breed assortiment aan handgemaakte bonbons, repen, oublies en truffels. Natuurlijk helemaal geschikt als origineel chocolade cadeau! 
Wij versturen jouw bestelling gratis met persoonlijke boodschap, wat dat maakt een chocolade cadeau natuurlijk compleet. Heb je nog niet rondgekeken in het uitgebreide assortiment van Doosjechocolade.nl? Shop dan snel de lekkerste doosjes met chocolade

Zelf chocolade maken - Mallen, spatels, messen, toppings en smeltchocolade

Zelf aan de slag met chocolade? Op Doosjechocolade.nl vind je alle benodigdheden die je nodig hebt om zelf chocolade te maken: Mallen, spatels, messen, toppings en zelfs de smeltchocolade die wij zelf gebruiken in onze producten vind je terug in onze shop. Shop dan snel de mooiste producten voor jouw eigen chocolade creaties.

En bestel je vandaag voor 14:00, dan wordt jouw doosje met lekkers dezelfde dag nog verzonden!

Heb je vragen over onze producten of advies nodig bij de keuze uit alle producten? Neem dan contact met ons op via info@doosjechocolade.nl.