• Gelegenheden
Reset
 

Onze Chocolade

Niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens bij bars & repen

Chocolade bestellen met jouw Social Deal voucher of kortingscode? Klik hier voor uitleg

Chocolade truffels

Een chocoladetruffel is een ronde praline van melk, puur of witte chocolade, gevuld met zachte botercrème. De bekende klassieke truffel van pure chocolade met cacaopoeder is natuurlijk altijd lekker, maar wist je ook dat onze chocolatiers en veel lekkere smaakvarianten op gemaakt hebben? Loopt het water je al in de mond bij een truffel van witte chocolade met een champagnevulling? We bieden niet alleen een doosje vol met truffels in je favoriete smaak, natuurlijk hebben we ook assortimentverpakkingen gemaakt voor als je niet kunt kiezen of om kennis te maken met alle lekkere smaakcombinaties! Liever een doosje met gemixte smaken? Laat het ons weten bij je bestelling.

Chocolade en zo - Alle soorten chocolade
 - Gevulde chocolade, massieve chocolade


Op Doosjechocolade.nl kan je terecht voor een pralines met een heerlijk zachte vulling maar ook voor massieve chocolade waar je echt je tanden in kan zetten. Onze chocolatiers hebben passie voor de meest uiteenlopende vormen, als het maar chocolade is! Heerlijk romig gevulde chocolade of massieve chocolade, Doosjechocolade.nl heeft het!

Chocolade truffels – Mini kogeltruffels

Chocoladetruffels dateren uit 1895 en zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit de chocoladewereld. Doosjechocolade.nl heeft dan ook een ruim assortiment aan overheerlijke minitruffeltjes in vele variaties. Laat je verassen door een Champagne truffel of een rijs-praline truffel. In elke verpakking vind je 20 overheerlijke minitruffels.

Chocolade flikken – Chocolade oublies


De één noemt het chocoladeflikken, wij noemen het Oublies. Klinkt toch net even wat vriendelijker! Onze handgemaakte Oublies zijn rond en plat van vorm en te krijgen met een grote variatie aan toppings! Wat dacht je van Oublies met fruit, met Studentenhaver, met kaneel? Of wil je ze allemaal proberen en kies je voor een doosje met gemengde Oublies? 
Je herkent de authentieke Doosjechocolade.nl Oublies aan het cacaoboon-logo op de onderkant.

Chocolade cadeau


Geef chocolade cadeau! Dankzij het ruime aanbod op Doosjechocolade.nl is iedereen blij met chocolade! Of je nou een echte zoetekauw bent of juist kiest voor bitter, wij hebben het! Onze chocolade is verpakt in een kleine goed beschermde verpakking die door elke brievenbus past. En wat is er nou leuker om onder die vervelende blauwe brief een doosje chocolade te vinden? Vragen over het assortiment bonbons en chocolade truffels?
Wij zijn dagelijks bereikbaar via e-mail en op werkdagen van 9:00 tot 16:00 op het telefoonnummer (+31) (0)40 20 707 13.