• Gelegenheden
Reset
 

Bonbons Melk

Chocolade bonbons • Melk

Melkchocolade is het perfecte compromis tussen wit en puur. De intensieve smaak van puur wordt opgevangen door het zoete van wit. Niet gek dat melkchocolade de meeste gegeten chocoladesoort ter wereld is! 
Op Doosjechocolade.nl vind je een keuze uit veel verschillende vullingen, dit geeft jouw melkchocolade praline een bijzondere smaaksensatie. Wat dacht je van een vulling van Irish Coffee? Of gebrande cocos? Misschien hou je het liever eenvoudig en kies je voor een heerlijke hazelnoten crθme? Kies jouw smaaksensatie!

Melkchocolade

Melkchocolade heb je in vele soorten, maten en kwaliteiten. De chocolatiers bij Doosjechocolade.nl zijn ervan overtuigd dat ze de perfecte verhoudingen hebben gevonden om de lekkers melkchocolade te maken! Deze kennis in combinatie met zorgvuldig uitgezochte ingrediλnten maakte onze doosjes chocolade zo onweerstaanbaar. Proef het zelf en je zult je verbazen!

Bonbons bestellen

Ook melkchocolade bonbons bestel je makkelijk en snel via Doosjechocolade.nl. Gewoon door de brievenbus in een mooie beschermde verpakking. Het lekkerste cadeautje dat door je brievenbus past, iemand pralines cadeau doen was nog nooit zo snel en leuk!

Vragen over het assortiment bonbons en chocolade truffels?
Wij zijn dagelijks bereikbaar via e-mail en op werkdagen van 9:00 tot 16:00 op het telefoonnummer 0031 - 40 20 707 13.