Bonbons Wit • Melk • Puur

Chocolade bonbons • Wit • Melk • Puur

Wit, melk en puur in ιιn doosje? Dat is geen probleem bij Doosjechocolade.nl! Verwonder je over de romige zoete smaak van onze witte bonbons. Of droom weg bij de intense smaak van gebrande cacaobonen bij onze pure bonbons. Of zit je er liever tussenin met onze melkchocolade pralines? Bij ons gemende doosje kan het alle drie!

Chocolade puur

Pure chocolade is letterlijk chocolade in zijn puurste vorm en daardoor ook meteen de meest gezonde chocoladesoort. De pure chocolade bonbons van Doosjechocolade.nl zijn intens van smaak door hun hoge cacaopercentage, en geven je in combinatie met de vele verschillende vullingen een ware smaakexplosie. De kans is groot dat je even je ogen sluiten tijdens het eten van ιιn van onze pure bonbons. We raden het consumeren daarom ook af tijdens deelname aan het verkeer of het bedienen van machines.

Chocolade melk

Melkchocolade is het perfecte compromis tussen wit en puur. De intensieve smaak van puur wordt opgevangen door het zoete van wit. Niet gek dat melkchocolade de meeste gegeten chocoladesoort ter wereld is! 
Op Doosjechocolade.nl vind je een keuze uit veel verschillende vullingen, dit geeft jouw melkchocolade praline een bijzondere smaaksensatie. Wat dacht je van een vulling van Irish Coffee? Of gebrande kokos? Misschien hou je het liever eenvoudig en kies je voor een heerlijke hazelnoten crθme? Kies jouw smaaksensatie!

Chocolade wit

Bij Doosjechocolade.nl maken we witte bonbons van de puurste cacaoboter. Onze ervaren chocolatiers weten als geen ander hoe je witte chocolade die heerlijke romige smaak geeft. Deze smaak gaat in harmonie samen met de variatie aan verschillende vullingen.

Vragen over het assortiment bonbons en chocolade truffels?
Wij zijn dagelijks bereikbaar via e-mail en op werkdagen van 9:00 tot 16:00 op het telefoonnummer 0031 - 40 20 707 13.