• Gelegenheden
Reset
 

Bonbons

Op zoek naar een chocolade cadeau?

Niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens bij chocolade

Bonbons

Maak kennis met de heerlijke bonbons en chocoladewerk van Doosjechocolade.nl.
Onze producten worden iedere dag met liefde door onze topchocolatiers bereid en met een mix van alleen de beste grondstoffen, natuurlijke ingrediλnten en pure ambacht zijn ze natuurlijk onweerstaanbaar! Wij zorgen er voor dat jij heerlijke bonbons en chocoladewerk voor een voordelige prijs online kan bestellen.

Voordelige bonbons • Pralines • Chocolade

Chocolade voor iedereen! Makkelijk bonbons online bestellen en wij zorgen er voor dat ze zo snel mogelijk bezorgd worden. Wij vinden dat we chocolade moeten bieden voor iedere chocoladeliefhebber. Doosjechocolade.nl heeft daarom een ruim assortiment met voor ieder wat wils; verschillende doosje bonbons van melk, pure en witte chocolade allemaal met een interieur van verschillende klassieke of verrassende smaken. Over de assortimenten in de doosjes hebben we goed nagedacht en gekozen voor smaken die goed bij elkaar en bij verschillende smaakvoorkeuren passen. Omdat er ook chocoladefans zijn met specifieke wensen, is het ook mogelijk om jouw voorkeur aan te geven bij je bestelling.

Onze liefde voor mooie chocolade komt ook terug in het doosje waarin we de chocolade verpakken. Speciaal voor onze bonbons hebben we een verpakking ontworpen waar de bonbons mooi tot hun recht komen en waarin ze ook goed beschermd worden tijdens het vervoer naar jou toe. Ook zijn de verpakkingen super geschikt als cadeau, het uitpakken is een echt feestje.

Belgische chocolade

Belgische chocolade is een begrip geworden, en dat is niet gek. De oorsprong van de lekkerste chocolade ligt namelijk in Brussel, waar ook de praline is geboren en geperfectioneerd. Alle bonbons die u bij Doosjechocolade.nl koopt zijn vervaardigd van de beste Belgische chocolade en hebben hierdoor een intens volle smaak.

Bonbons versturen

Online bonbons bestellen of cadeau doen is ontzettend makkelijk via Doosjechocolade.nl. Doordat bijna al onze doosjes door de brievenbus passen kunnen ze eenvoudig verstuurd worden via brievenpost. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit chocolade aanbieden tegen scherpe prijzen, bovendien heb je je product snel in huis!

Vragen over het assortiment bonbons en chocoladewerk?
Wij zijn dagelijks bereikbaar via e-mail en op werkdagen van 9:00 tot 16:00 op het telefoonnummer 0031 - 40 20 707 13.