Bars & repen

Niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens bij chocolade

Maak kennis met heerlijke bars & repen van Doosjechocolade.nl. Onze producten worden iedere dag met liefde door onze topchocolatiers bereid en met een mix van alleen de beste grondstoffen, natuurlijke ingrediλnten en pure ambacht zijn ze natuurlijk onweerstaanbaar! Dit levert de lekkerste chocoladerepen op en jij kunt ze online bestellen!

Reep chocolade

Trakteer jezelf of doe iemand anders een lekkere chocoladereep cadeau! Op Doosjechocolade.nl vind je verschillende chocoladerepen van melk, pure of witte chocolade. Ben je een liefhebber van pure chocolade? Bekijk dan snel de selectie van originerepen, deze repen hebben een bijvoorbeeld cacaopercentage van 70%. Heb je gewoon zin in een lekkere grote reep van melkchocolade? Kies dan voor een reuzetablet van melkchocolade en maak het compleet met een lekkere decoratie of leuke tekst. Mooi als cadeau of gewoon om jezelf eens te verwennen.

Giant Chocolade Tabletten

De chocotabletten in melk, witte en pure chocolade worden ingestrooid met ingrediλnten als gezonde cranberries, vrolijke smarties, lekkere studentenhaver of een gewoon een lekkere combinatie van allemaal. Onze chocolatiers zijn steeds op zoek naar nieuwe ingrediλnten en verrassende combinaties waardoor je nooit genoeg kan krijgen van deze lekkere repen! Zelf een suggestie? Laat het ons weten.

Reep met tekst

Op zoek naar een chocoladereep van melkchocolade met een originele tekst? Kies uit het aanbod van onze originele repen, maar als je zelf een leuke idee hebt is dat natuurlijk altijd welkom. Wij maken deze repen op verzoek in melk, pure of witte chocolade.Dus het bestellen van een reep met je eigen tekst is mogelijk. Super leuk en lekker, een chocoladetelegram!

Vragen over de bars & repen?
Wij zijn dagelijks bereikbaar via e-mail en op werkdagen van 9:00 tot 16:00 op het telefoonnummer (+31) (0)40 20 707 13.